Jak je to aktuálně s Ukrajinci na našem pracovním trhu? Mějte přehled a získejte zpravodaj.

Hledáte agenturu, která vám dodá více než „jen“ operátory?

Díky zahraničním pracovníkům je na trhu práce více lidí a klesá nezaměstnanost, kvůli čemuž mají mnohé firmy potíže najít operátory do výroby. A co teprve když potřebujete profesionály? S námi najdete odborníky na různé pozice, ale získáte i mnohem více.

 

Získejte s námi odborníky

Mnozí zahraniční pracovníci na český pracovní trh přichází, aby si našli práci, často jakoukoliv. A tak, aniž by se jich někdo ptal na jejich vzdělání a zkušenosti, končí na pozicích, které neodpovídají jejich profesní úrovni. A přitom jsou mezi nimi odborníci, kteří na našem trhu dlouhodobě chybí, například řidiči kamionů, elektrikáři, obráběči CNC strojů, ale i učitelé, lékaři a mnoho dalších.

Od masivního příchodu Ukrajinců v roce 2022 si v Lidexu uvědomujeme obrovský potenciál těchto lidí. Ten však dlouho zůstával neuchopený. Proto je naší snahou a cílem pomáhám takovým lidem nalézt vhodné pracovní místo odpovídající jejich vzdělání a odborným zkušenostem. Díky tomu vznikl jedinečný projekt Pracuj na své úrovni.

 

Výborně se o pracovníky postaráme

V dnešní době vysoké zaměstnanosti je důležité pracovníky nejen najmout, ale také se o ně perfektně postarat. V opačném případě je „přetáhnou“ k sobě jiné firmy. Víme to a děláme maximum pro to, aby pro naše klienty pracovali zaměstnanci dlouhodobě. 

Dopřáváme jim zajímavé bonusy ve formě různých dárků, masáží a dalších služeb. Pořádáme pro ně rozmanité akce. Díky naší napojenosti na komunitu cizinců poznáváme jejich potřeby a neustále pro ně připravujeme nové projekty, které jsou pro ně skutečně přínosné.

 

Řešíme další personální těžkosti

Samozřejmě se zajímáme i o potřeby klienta. Pomáháme mu řešit různé personální těžkosti. Díky našemu obrovskému vhledu do personální problematiky a našim odborníkům perfektně rozumíme současné legislativě, dokážeme zjednodušit administrativní procesy a celkově neustále vylepšujeme různé oblasti personální práce. Tím ji usnadňujeme. Šetříme tak váš čas i finance.

Najdeme vám pracovníky, perfektně se o ně postaráme a pomůžeme vám i s dalšími personálními těžkostmi. Spolupracujte s firmou, která vám dodá více než „jen“ operátory.

Štítky