Jak je to aktuálně s Ukrajinci na našem pracovním trhu? Mějte přehled a získejte zpravodaj.

Napojení na vaše systémy a procesy: Snadno a rychle

Ocenili byste pomoc personální agentury, ale bojíte se pomalého rozjezdu, zdlouhavého zaučování s vaším softwarem, složitého slaďování náborových dnů a dalších těžkostí? Nemusíte. Uděláme maximum, abychom se plně přizpůsobili vašim zaběhnutým systémům a procesům.

Hladký přechod na váš softwarový systém

Máme zkušenosti s různým softwarem, a tak se dokážeme rychle napojit na váš systém. Vy nás na začátku krátce zaškolíte a my už sami provedeme instruktáž, případně i rozsáhlejší školení našich pracovníků. Jsme jim maximálně nápomocni, aby skutečně systém ovládli v co nejkratší době. Naši koordinátoři mluví jak česky, tak i jazykem zahraničního pracovníka, takže jazyková bariéra v komunikaci nevzniká.

Přizpůsobíme se vašim náborovým dnům

Máte své termíny a další požadavky ohledně náborových dnů? V žádném případě vám nechceme narušovat něco, co vám funguje. Pojďme probrat, jakou máte představu, a nastavme společně co nejefektivnější nábory. Po vzájemné konzultaci se dokážeme zcela přizpůsobit vašemu programu náborů, ať už termínově, nebo kritérii, formou atd.

Komplexní koordinátorské služby

Přechod na spolupráci s námi je jednoduchý i díky tomu, že máme celý tým koordinátorů, kteří jsou ve velkých firmách obvykle denně (nad určitý počet lidí). Pracovníky vše naučí, ale také v rámci hladké spolupráce oceníte, že s problémy nebudou chodit za vámi, ale právě za koordinátory. Stejně tak nebudete muset řešit různé jejich potíže. Koordinátoři je obvykle řeší ještě dříve, než vyústí ve větší problém. Více se o našich koordinátorských službách dočtete zde.

Kvalitní personální agentura by měla být přínosem hned od začátku, a tak čas, který potřebujeme pro zaběhnutí vašich pracovních systémů a procesů, je minimální. Pojďme to projednat osobně a konkrétně pro váš provoz. Zavolejte nám (+420 774 490 009) nebo napište (maslo@lidex.cz).

Štítky