Jak je to aktuálně s Ukrajinci na našem pracovním trhu? Mějte přehled a získejte zpravodaj.

Průvodce hektickou předvánoční sezónou

Blíží se předvánoční období, které firmám přináší nejen radost, ale také mnoho výzev. Se zvyšujícím se tempem práce a nárůstem zakázek je čím dál náročnější zaručit, že poskytnete svým klientům ty nejlepší služby, včas a bez reklamací. Právě zde vstupuje do hry česká licencovaná personální agentura LIDEX.

Efektivita a ekonomie

Jednou z hlavních výhod spolupráce se společností LIDEX je efektivita. Pečlivě vybíráme pracovníky, kteří přesně odpovídají vašim potřebám, takže nemusíte trávit čas náborem a školením nových zaměstnanců. A co je důležité, platíte pouze za reálně odpracované hodiny. To znamená, že můžete ušetřit náklady, protože nepřicházíte o peníze za neefektivní práci.

Důležité také je, že vám nevznikají žádné náklady, když pracovník není v práci. Ty zahrnují dovolenou, nemoci a další nepřítomnosti. Ani propuštění pracovníka vás nestojí nic navíc. S LIDEXEM máte plnou kontrolu nad svým personálem a vaše náklady jsou nižší.

Bezstarostný nábor a flexibilita

Právě v předvánočním období se může stát, že některé pracovníky budete potřebovat jen dočasně. S LIDEXEM neztrácíte čas s náborovými procesy a administrativou. Pečujeme o veškeré náborové a administrativní záležitosti a zajistíme, že budete mít pracovníky, když je budete potřebovat. A pokud by vám zaměstnanci nevyhovovali, můžete je zdarma vyměnit.

Koordinace a spolehlivost

Dalším důležitým faktorem pro úspěšnou spolupráci je koordinace. Naši vyškolení koordinátoři se postarají o pracovníky při zaškolení, tlumočení a překladu potřebných informací. Koordinátoři také zajistí rychlé řešení problémů a jsou vám stále k dispozici.

Spolehlivost a důvěryhodnost

LIDEX je česká licencovaná společnost s dlouholetými zkušenostmi se zaměstnáváním zahraničních pracovníků. Respektujeme vaše hodnoty a dodržujeme etické standardy vůči zaměstnancům. Naši klienti, včetně velkých výrobních společností, nám důvěřují a oceňují naši spolehlivost.

Seznamte se s LIDEXEM

Nyní je ten pravý čas, abyste se seznámili se společností LIDEX a využili našich služeb během předvánoční sezóny. Chceme vás pozvat k osobnímu setkání, kde vám rádi představíme detaily našich služeb. Jaký termín by se vám hodil?

S LIDEXEM můžete mít klidnější a úspěšnější předvánoční období. Těšíme se na případnou spolupráci.

S pozdravem a přáním veselých svátků

Josef Máslo

Štítky