Jak je to aktuálně s Ukrajinci na našem pracovním trhu? Mějte přehled a získejte zpravodaj.

V čem je LIDEX jiný než ostatní personální agentury?

Při setkání s kteroukoliv personální agenturou se dozvíte, že vám dodá potřebné pracovníky. Stačí vám tato informace, abyste navázali spolupráci? Zřejmě ne. Pojďme si rozebrat, v čem jsme jiní a proč byste si měli vybrat právě nás.

 Nový zdroj pracovníků

Jsme navázáni na komunitu Ukrajinců, Filipínců, Vietnamců i dalších cizinců. Pořádáme pro ně různé akce, pomáháme jim. Díky tomu nás znají, důvěřují nám, respektují nás a chtějí pro nás pracovat. Přímo v komunitách máme své partnery z řad cizinců. Ty nás propojují se zájemci o práci, takže obvykle dokážeme na vaši poptávku velmi rychle reagovat. Cizinci nás sami doporučují a naše dobré jméno se rychle šíří.

A díky našemu jedinečnému projektu „Pracuj na své úrovni“ vám najdeme odborníky v profesích, kde jich je v České republice dlouhodobě nedostatek.

 Excelentní koordinátorské služby

Kvalitní koordinátorské služby považujeme za stěžejní, a proto jsou pro nás prioritou. Máme celý tým koordinátorů, které pečlivě vybíráme, neustále školíme, zdokonalujeme jejich služby a děláme maximum pro to, aby vám byli co nejvíce nápomocni.

Když potřebujete cokoliv řešit, nestane se, že koordinátor nebude k sehnání. Pokud má nějaký problém, je zastoupen náhradním koordinátorem. Pokud vám spolupráce s konkrétním koordinátorem nevyhovuje, přidělíme vám jiného. Více se o našich koordinátorských službách dočtete zde.

 Komplexní péče o cizince

Zahraniční pracovní nechtějí „jen“ práci, ale vyžadují i další servis, bez kterého se zpravidla neobejdou. Začíná to často už dopravou do České republiky a zajištěním všech formalit (víza, zdravotní prohlídky) a pokračuje to přes každodenní potřeby – bydlení, doprava do práce, vyplácení záloh každý týden, aktivní řešení jejich problémů a mnoho dalšího. My jim toto vše zajišťuje zdarma v rámci našeho LIDEX servisu.

 Kvalitní management

Věříme, že celkově organizace a koordinace je základem úspěchu každé společnosti. Proto máme velmi propracovaný management, který neustále zdokonalujeme. 

Pracujeme systematicky a díky tomu máme na řešení všech klientských požadavků své lidi. Případným potížím tak dokážeme předcházet, popřípadě je velmi rychle a efektivně řešit. Všichni manažeři jsou pečlivě vybraní odborníci, kteří na sobě neustále pracují.

Obáváte se, že takové služby musí být nutně drahé? U nás tomu tak není. Platíte jen za to, co skutečně potřebujete. A díky zautomatizovaným procesům vám i nadstandardní služby dokážeme poskytovat za velmi zajímavou cenu.

Mezinárodní přesah

Máte pobočky v zahraničí nebo se chystáte expandovat? I v zahraničí vám zajistíme personální služby na míru. V současné době jsme na německém, polském a slovenském pracovním trhu a rozrůstáme se i do dalších zemí. Máme ambice stát se nejvýznamnější personální agenturou ve střední Evropě.

Další důvody, proč si vybrat nás

systém řízení procesů: Neřešíme věci nahodile, pracujeme systematicky. Zavedené procesy neustále vylepšujeme a díky tomu jsme spolehliví a velmi efektivní. Co nejvíce možných činností jsme zautomatizovali, využíváme moderních nástrojů. I díky tomu značně ušetříte.

– reakční doba: Reakční dobu zkracujeme na minimum. Samozřejmě záleží na typu zakázky, ale obvykle nové pracovníky dodáváme v řádu jednotek dnů. Díky unikátnímu projektu Pracuj na své úrovni jsme schopni sehnat vám i odborníky, kterých je mezi Čechy nedostatek.

– reklamace: Pokud máte jakýkoliv problém, ihned ho řešíme. Vždy se snažíme klientovi maximálně vyhovět. K ruce vám jsou koordinátoři, kteří jsou velmi proaktivní. A když máte nějaký problém s koordinátorem? Řekněte nám to a my vám přidělíme jiného.

 

Spolupracujte s personální agenturou odlišující se od konkurence především novými zdroji pracovníků, proaktivním přístupem a otevřenostní. 

Skutečně vám pomůžeme s řešením vašich personálních těžkostí, a to za fér cenu. Zavolejte nám (+420 774 490 009 ) nebo napište (maslo@lidex.cz) a domluvte si s námi schůzku.

Štítky