Jak je to aktuálně s Ukrajinci na našem pracovním trhu? Mějte přehled a získejte zpravodaj.

Získejte zdarma personální plán

Ať už jste se rozhodli s námi spolupracovat, nebo ještě nejste úplně přesvědčeni, pojďte s námi na schůzku. I když se nedohodneme na spolupráci, získáte od nás personální plán zdarma. Co obsahuje a proč pro vás bude přínosem?

 

Jak vzniká náš personální plán?

Pojďme se podívat, jak vzniká personální plán pro vás:

  1. Analýza vašich potřeb: Během krátké schůzky si od vás necháme nastínit situaci ve vaší firmě a s jakými konkrétními personálními těžkostmi se potýkáte. Budeme se ptát a na základě toho vám pomůžeme získat nový pohled na nejrůznější záležitosti ohledně pracovníků. Zjistíme, jaké odborníky potřebujete. Díky našemu unikátnímu projektu Pracuj na své úrovni je pravděpodobně již máme k dispozici, případně je pro vás najdeme.
  2. Finanční rozpočet: Důležité je zjistit vaše finanční možnosti. Právě od nich se odvíjí konkrétní řešení, které bude na míru přímo vašim potřebám. Více se o finančním rozpočtu dočtete zde.
  3. Návrh řešení: Jako výstup získáte personální plán, který vám poskytne návod, jak řešit vaši konkrétní personální situaci. Zjistíte mimo jiné, co vše nám můžete svěřit a co za vás vyřešíme. Více zde.

 

Personální plán

Personální plán obsahuje návrh, jak řešit vaše konkrétní personální záležitosti ve firmě. Představíme vám nový zdroj pracovníků, který se bude hodit právě do vašeho provozu. Jsme navázáni na různé komunity cizinců, takže najdeme lidi, kteří budou nejlépe odpovídat vašim požadavkům.

V personálním plánu dále najdete porovnání různých metod spolupráce (pracovníci do stavu, outsourcing atd.) a seznámíme vás se všemi novinkami uplatnitelnými ve vašem odvětví a firmě. Součástí dokumentu bude rovněž konkrétní koordinační plán.

 

Nechte si nezávazně sestavit personální plán s možností libovolného využití. Zavolejte nám ( +420 774 490 009) či napište (maslo@lidex.cz) a domluvme si schůzku.

Štítky