Jak je to aktuálně s Ukrajinci na našem pracovním trhu? Mějte přehled a získejte zpravodaj.

Máte 5 a více zaměstnanců? Víte, že s agenturou můžete ušetřit až 350 000 ročně?

Jedním z mnoha mýtů v personalistice je, že se služby personální agentury vyplatí pouze velkým společnostem. Omyl. Jsme tu i pro malé firmy. Proč nás oslovit, i když máte třeba jen 5 zaměstnanců?

 1) Ušetříte peníze

Představa mnohých majitelů menších firem je, že služby personální agentury si mohou finančně dovolit pouze velké společnosti zaměstnávající desítky lidí.

My však máme efektivní řešení i pro firmy od 5 zaměstnanců. I když se fakturační sazba jeví vyšší než plat kmenového zaměstnance, finančně se vám to vyplatí. Nehradíte totiž přesčasy, dovolenou, pracovní neschopnost. Další nemalé finanční prostředky ušetříte za nábory a s nimi spojený marketing. V neposlední řadě nemusíte zaměstnávat personalisty. Podívejte se na našem příkladu, jak stanovujeme cenu a jak ušetříte.

 2) Získáte podporu právníků a daňových specialistů  

Pokud jste menší firma, je přirozené, že administrativní a legislativní stránka personální práce je pro vás hůře uchopitelná, zvlášť když legislativa se neustále mění. Je snadné něco opomenout. Kontroly jsou však neúprosné.

S námi se jich obávat nemusíte. Administrativou a legislativou v oblasti personalistiky se zabýváme na denní bázi. Spolupracujeme se špičkami ve svém oboru, kteří své práci výborně rozumí a mají podchyceny všechny novinky.

 3) Dostanete se k novým zdrojům pracovníků

Rozhodnete-li se sami hledat zaměstnance, oslovíte jen určitý okruh lidí, který je s největší pravděpodobností přebraný vaší konkurencí. Když se budete snažit oslovit širší okruh, bude vám to trvat delší dobu a vynaložíte hodně peněz.

My jsme navázáni na komunity cizinců, máme efektivní „zaběhnutý“ marketing a i díky unikátnímu projektu Pracuj na své úrovni vám najdeme nejen operátory, ale i různé odborníky.

 4) Dokážeme vaši práci zeefektivnit

Jsme zavedená personální agentura s osvědčenými postupy a procesy. Ty neustále zlepšujeme a zefektivňujeme. Díky tomu vám dokážeme poskytnout i služby, kterých byste vlastními silami těžko či hodně draze dosahovali. Patří mezi ně například různé bonusové programy pro pracovníky, zajištění ubytování a dopravy do práce, vyřizování víz a lékařských prohlídek a mnohé další.

 Zavolejte nám +420 774 490 009  či napište (maslo@lidex.cz) a přesvědčte se, že i když máte třeba jen 5 zaměstnanců, personální agentura LIDEX se vám vyplatí.

Štítky