Jak je to aktuálně s Ukrajinci na našem pracovním trhu? Mějte přehled a získejte zpravodaj.

Najděte si agenturu s komplexními službami

Najděte si takovou personální agenturu, která se komplexně postará o vaše pracovníky od efektivních náborů přes jejich požadavky ohledně víz, ubytování atd. až po péči o ně. Ušetříte tak nejen čas a starosti, ale i finance.

Jaké služby požadovat?

Všechny personální agentury vám zprostředkují pracovníky. Liší se v poskytovaných službách.

Na jaké služby se zaměřit především?

1) Nábory

Svěřte nábory agentuře, která vám sežene potřebné pracovníky rychle a za méně peněz, než by se vám povedlo vlastními silami.

S námi budete mít přesně tolik pracovníků, kolik jich v daný moment potřebujete. Máme předpřipravené reklamy, jsme napojeni na komunity cizinců a těžíme ze své dobré pověsti, kterou jsme si vybudovali. Nejen díky tomu jsou naše nábory velmi efektivní a přináší kvalitní zájemce.

Více si o efektivních náborech přečtěte zde.

2) Administrativa a legislativa

Jedním z nejdůležitějších kritérií při výběru agentury je její schopnost garantovat legislativní správnost všech administrativních úkonů souvisejících s pracovníky, a to déle než do první úřední kontroly. Přitom právě zaměstnávání cizinců má svá specifika a úskalí.

My jsme certifikovaná společnost se špičkovým managementem. O problematiku se aktivně zajímáme a stojíme při vás i během kontrol. S námi budete mít vše legislativně v pořádku.

3) Neustálá péče o pracovníky

Když už svěřujete péči o pracovníky personální agentuře, mějte jistotu komplexních služeb. Měly by zahrnovat vše, co cizinci vyžadují – od náborů přes vyřízení víz, bydlení, zdravotních prohlídek, zajištění dopravy do práce až po konstruktivní řešení drobných i větších potíží, které mohou u pracovníků nastat během práce pro vás.

My si zakládáme na perfektní péči o své zákazníky. Klademe velký důraz na výběr i školení našich koordinátorů. Výsledkem jsou profesionálové, kteří jsou vždy proaktivní a maximálně nápomocní. Více se o práci našeho týmu koordinátorů dozvíte zde.

4) Mezinárodní přesah

Pokud působíte v dalších evropských zemích, oceníte agenturu s mezinárodním přesahem. Naše centrála je v ČR, ale rosteme i do dalších zemí, především střední Evropy. I mimo Českou republiku se můžete spolehnout na naše personální služby na míru.

Formy spolupráce s personální agenturou

Pro některé firmy je výhodnější přijmout zaměstnance do stavu, jiní upřednostní agenturní pracovníky. Využijte našich komplexních služeb, nebo nám přenechejte jakoukoliv část svých projektů či personálních záležitostí. Pro více informací o jednotlivých možnostech spolupráce se podívejte sem.

Nastavme takovou formu spolupráce, která vám přinese největší užitek.

Přivedeme vám do firmy pracovníky, ale tím naše práce nekončí. Obstaráme komplexní administrativu a zajistíme, aby vše bylo legislativně v pořádku. Perfektně se o pracovníky postaráme a firmy, které nepůsobí jen v ČR, ocení náš mezinárodní přesah.

Chcete vědět více? Zavolejte nám, napište nebo si rovnou domluvme osobní schůzku: +420 774 490 009 nebo napište (maslo@lidex.cz).

Štítky